TDM FORUM TDM FORUM
24-11-2024, 12:14:53 *
Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Novinky: Sponzorský dar na chod stránek

Stran: [1] 2   Dolů
  Tisk  
Autor Téma: Koupě nové motorky.  (Přečteno 3445 krát)
Condi
Znalec
**

DÍK 0

Pohlaví: Mužské
Motorka: TDM850 4TX
Jméno: Marek Condenar

« kdy: 09-03-2013, 11:49:22 »

Ahoj všem. Po roční přestávce, by jsem se rád vrátil do sedla. Výběr vyhrála tento krát TDM 900. Rád by jsem se na vás obrátil s prosbou na co si mám dávat při výběru pozor. Nějaké skryté vady, Mám ve výhledu  následovní stroje:
http://www.tipmoto.com/motorky/yamaha/228907-tdm-900-3x-kufr.html
http://www.tipmoto.com/motorky/yamaha/231595-tdm-900.html

Děkuji za rady. Condi
Zaznamenáno
Roman77
Kořen
Děd vševěd

DÍK 2

Jméno: Roman Ištok
SPONZOR:

« Odpověď #1 kdy: 09-03-2013, 13:41:16 »

No ze Znojma to máš za bukem jak do Hodonína tak do Třebíče. Můžeš to zkouknout oboje  a co se týče Třebíče mohl bys poprosit Mildy, ten devítku má a do Okříšek je to kousek. Jen pro porovnání. Jinak na obrázcích vypadají pěkně obě.
Zaznamenáno

Pivo + víno + kořalka = Jihomoravský trojboj  ;-)
Мîłđą
ENDORFIN
Administrator
Děd vševěd

DÍK 120

Motorka: TDM 900
Jméno: Miloš Jindřich Polák
SPONZOR:

. Deus ex Machina ∞

« Odpověď #2 kdy: 09-03-2013, 14:25:14 »

Ahoj jak píše Roman vypadají pěkně obě. Fotka je fotka a vidět na vlastní oči je taky něco úplně jiného co si budemem povídat.
Můj názor jako další věc, že kilometry jsou pochybný u obou nejsem najivní.  Wink já kupoval 02ku a měl jsem skoro 60 tisíc což je tak víc reálné než to co uvádějí dnešní prodejci. 22 tisíc za deset let v Itálii to je víc než úsměvné. Já jsem prd jezdec a mám loni 10tisíc.
Mototrade mám cca.2km daleko vidím to málem z okna je tam celkem velký roční obrat motorek. Můžu se Ti tam případně stavit mám tam taky známého.  Mají servis a prodej nových motorek tady bych se nebál případných problémů se zárukou. Víc Ti ještě řekne Zerzy má tam taky kamoše a má odtud tuším už 4 stroje.
Ta druhá má výhodu že má tři kufry což je zase úspora dalších investicí. Jinak jsou obě "holátka" to znamená, že stejně budeš investovat. Kluci tady z fóra jen potvrdí  smile_.
Např. padáky, blastry, sedlo, atd.atd.  hehe podle chuti a finančních možnostech každého soudruha  evil
Jinak přeji šťastnou ruku při výběru! S TDM a ještě k tomu 9kou neuděláš určitě chybu  Cool. Dej vědět jak jsi dopadl a dodej případně nejakou dokumentaci  smile_
PS: ještě dodám že tahle barevná kombinace mě baví modrá se mi hodně líbí...ale oni ty naše hoky jsou všechny úžasné a umí nám dopřát pár krásných orgasmů  LOL ...pořád mluvím o motorkách pro rýpali  Tongue
Zaznamenáno

zerzy
Kořen
Děd vševěd

DÍK 8

Motorka: Ducati
Jméno: Petr Zerzánek
SPONZOR:

Ducati Multistrada 950

« Odpověď #3 kdy: 09-03-2013, 18:19:53 »

Ahoj všem. Po roční přestávce, by jsem se rád vrátil do sedla. Výběr vyhrála tento krát TDM 900. Rád by jsem se na vás obrátil s prosbou na co si mám dávat při výběru pozor. Nějaké skryté vady, Mám ve výhledu  následovní stroje:
http://www.tipmoto.com/motorky/yamaha/228907-tdm-900-3x-kufr.html
http://www.tipmoto.com/motorky/yamaha/231595-tdm-900.html

Děkuji za rady. Condi

Ahoj
K mototrade: mam už odtud 4 motorky a dva skutry a vždy 100% ochota a servis a to i na "ukryté vady". Jinak ta TDM byla až moc pěkná jelikož byla podle mého stříkaná(nové stupačky atd). r.v. 2002 neměl fialové zbarvení, ale stejně je prodaná byl jsem tam ve středu kupovat kalhoty. Mají tam ještě stříbrnou taky pěkná ale holá bez doplňku. V unoru si tam kupoval brácha TDM 900 stříbrnou a ta mela vice kilometru než teď nabízí (ale jak píše milda z italie a 15000 km za 10 let nevěřím) a mela navíc držáky 3 kufru padaky pancerove hadice tak jsme vzali tu. Kdyby jsi měl zájem jed dej vědět zajedu tam s tebou a domluvíme lepší cenu :-)

http://mototrade.cz/cz/yamaha-tdm-900_1231/
Zaznamenáno
Мîłđą
ENDORFIN
Administrator
Děd vševěd

DÍK 120

SPONZOR:

. Deus ex Machina ∞

« Odpověď #4 kdy: 09-03-2013, 18:50:03 »

No jooo to je stejná barevná kombinace co mám  smile_ tak máš další rozhodování...
Zaznamenáno

Condi
Znalec
**

DÍK 0

« Odpověď #5 kdy: 09-03-2013, 19:19:55 »

Díky za ochotu. Určitě dám vědět jak pokračuji.To mně trošku štve že ji prodali. Na inzerát ji dali teprve ve středu 6,3. Hezká motka se prodá hned. Huh?  Pojedu se podívat na tu v Hodoníne a pak mám ještě v merku:
          http://www.motorkari.cz/motobazar/motorky/yamaha/yamaha-tdm-900/yamaha-tdm-900-485676.html
          http://www.motorkari.cz/motobazar/motorky/yamaha/yamaha-tdm-900/yamaha-tdm-900-486382.html
Hodně se mi líbí ta modrá. Jo a těm kilometrům se taky směji. Když jsem měl 850, taky jsem ji kupoval s 32000km, ale mechanik mi řekl, že má aspoň 60 000km. Je to svinstvo. Jo a taky jsem četl kladné hodnocení na moto trade. Zavolám tam a pak se ozvu. Ještě jednou dík. supr
Zaznamenáno
ffeerrddaa
Kořen
Děd vševěd

DÍK 0

Jméno: Jiří Oliva
SPONZOR:

« Odpověď #6 kdy: 09-03-2013, 19:29:25 »

ono tezko neco radit z fotky... tejne bude po nakupu kazdej general... takze vecna ke kilakum. Ja kupoval z italie tri sezony jetou.. a mela 19tis. bud to byl vikendak a nebo netusim ale rikal jsem si ze mohle treba i mit 30 ale kdo by to stacel kvuli 10tis. ze... takze tak. jinac ta 2002. ma na leve strane promacklej lauf... takze stajanek asi. ale kdyz se ti takhle slozi 900 ze stojanu(bez padaku) tak to odnese bud plast nebo se slusne odre zavazicko. jestli bude na ni palst i zavazi ok. nekdo si sni hral a otazka je proc. jinak tech baref kapotaze se opravdu muzes drzet.. opravdu kazdy rok mel svoje kombinace a cokoli jineho je opet manipulace. a ne origo. takze taky tak. jinac na te 2002. jsou podezrele vypalene svody. to se ti na origo laufech nestane po 20tis. (beznou jizdou) takze bud na tom byli laufy jine a melo to chudou smes a na prodej vratil origo a nebo to nema proste 20tis. co mam tak v merku kluky s origo laufama tak jim takhle nevypadaji ani treba po 60 a vic. jinak urcite si vem nejakeho 9tkare sebou. a kdyz bude pocasi na svezenitak to projedte.
Odkaz na barevnou kombinaci v danem roce: http://www.jbx9.allalla.com/index.php?page=PICS_900
Zaznamenáno

Dekuji za TDM...
Мîłđą
ENDORFIN
Administrator
Děd vševěd

DÍK 120

SPONZOR:

. Deus ex Machina ∞

« Odpověď #7 kdy: 09-03-2013, 19:30:11 »

Ta modrá se mi taky líbí ale jak jsem už psal ony jsou naživo hezký všechny  mrk. Ta druhá mám pocit že je stejná barevná kombinace nebo hodně podobná co má ffeerrddaa a je taky pěkná.  smile_
Zaznamenáno

ffeerrddaa
Kořen
Děd vševěd

DÍK 0

Jméno: Jiří Oliva
SPONZOR:

« Odpověď #8 kdy: 09-03-2013, 19:45:27 »

nn ja mam 08. stribrna/modrej ram a kola/stribrnej motor. ja bych se asi osobne orientoval na co nejmlaci motku. ony vsechny jsou drzaky. takze je jedno co to ma najezdene. a cim vice tim verohodnejsi. u mlaci by te stejne nemelo nic vazneho cekat za prekvapúeni tak do 80ti. bych rekl. takze cim mlaci soucastky tim bych  rekl mene opotrebovane. je to sice jen muj nazor ale sam sem tu dostal radu at si poridim co nejmlaci zvladnu. a puvodne jsem zacal na 850/2000 a skoncil na 900/2008 a neprohloupil jsem. dzim palce supr
Zaznamenáno

Dekuji za TDM...
Condi
Znalec
**

DÍK 0

« Odpověď #9 kdy: 09-03-2013, 20:04:18 »

Jo, tak to máš absolutně pravdu. Jenom vždy je to o penězích. Mám slíbeného mechanika od nás, že půjde se mnou mi radit až najdu motku mích snů. Nechci se unáhlit. Když jsem tak dlouho čekal, tak už nějaký ten týden navíc mně z bídy nevytrhne. Každopádně díky moc za rady.
Zatim čauky.
Zaznamenáno
Chmelda
Nováček
*

DÍK 0

Jméno: Chmelík Míra
SPONZOR:

« Odpověď #10 kdy: 10-03-2013, 10:58:19 »

Chlapci zdravim vás.Myslite že je lepší koupit 9tku u nás nebo ji přivézt z Italie,Německa.Přijde mi že cenově je to stejné,ale km je to venku pravdivjější.Je tam určitě větší výběr.Máte nějaké zkušenosti?
Zaznamenáno
Мîłđą
ENDORFIN
Administrator
Děd vševěd

DÍK 120

SPONZOR:

. Deus ex Machina ∞

« Odpověď #11 kdy: 10-03-2013, 11:21:33 »

To je dilema. Ti co motorky tahají ve velkém mají jiné ceny. Když jsem o tom přemýšlel vyrazit po evropě to znamená vzít si volno, benzín poplatky někoho s sebou na rady a dát mu něco jako kompenzaci. Tak ten výlet může přijít celkem draho. Plus papírování kterého se v zemi kde se nedomluvím bojím a jeví se jako pro mě odrazující.
Zase je tu ta výhoda že motku vidíš skutečně jak vypadá u prodejce v cizině a neee až jí tady přeleští a stočí km...
Někdo má třeba osobní zkušenost tak sem s ní  smile_
Zaznamenáno

Chmelda
Nováček
*

DÍK 0

Jméno: Chmelík Míra
SPONZOR:

« Odpověď #12 kdy: 10-03-2013, 11:34:46 »

S těmi papíry a dalšími věcmi okolo máš pravdu.Když budu kupovat u nás,tak budu počítat kilometry krát dva nebo tři Grin
Zaznamenáno
Мîłđą
ENDORFIN
Administrator
Děd vševěd

DÍK 120

SPONZOR:

. Deus ex Machina ∞

« Odpověď #13 kdy: 10-03-2013, 11:36:34 »

S těmi papíry a dalšími věcmi okolo máš pravdu.Když budu kupovat u nás,tak budu počítat kilometry krát dva nebo tři Grin
Jasně a já souhlasím s tou násobilkou km  ojee  hehe
Zaznamenáno

Roman ST1
Kořen
Děd vševěd

DÍK 30

Motorka: Tracer 900
Jméno: Roman
SPONZOR:

« Odpověď #14 kdy: 10-03-2013, 12:22:18 »

Na tu stříbrnou z motorkari.cz zapomeň, ta je hrozně poslepovana, to bych se spíš zajel podívat do motobikes. Byl jsem u ních taky vybírat a měli tam motorky v  opravdu pěkném stavu.Rozhodně bych hledal v modelových ročnících 2004 a víš.
Zaznamenáno
Stran: [1] 2   Nahoru
  Tisk  

Skočit na:  

BlackRain V3 2010 by , Crip Powered by SMF 1.1.12 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
SimplePortal 2.3.2 © 2008-2010, SimplePortal
Valid! XHTML