Ahoj jak píše Roman vypadají pěkně obě. Fotka je fotka a vidět na vlastní oči je taky něco úplně jiného co si budemem povídat.
Můj názor jako další věc, že kilometry jsou pochybný u obou nejsem najivní.
já kupoval 02ku a měl jsem skoro 60 tisíc což je tak víc reálné než to co uvádějí dnešní prodejci. 22 tisíc za deset let v Itálii to je víc než úsměvné. Já jsem prd jezdec a mám loni 10tisíc.
Mototrade mám cca.2km daleko vidím to málem z okna je tam celkem velký roční obrat motorek. Můžu se Ti tam případně stavit mám tam taky známého. Mají servis a prodej nových motorek tady bych se nebál případných problémů se zárukou. Víc Ti ještě řekne Zerzy má tam taky kamoše a má odtud tuším už 4 stroje.
Ta druhá má výhodu že má tři kufry což je zase úspora dalších investicí. Jinak jsou obě "holátka" to znamená, že stejně budeš investovat. Kluci tady z fóra jen potvrdí
.
Např. padáky, blastry, sedlo, atd.atd.
podle chuti a finančních možnostech každého soudruha
Jinak přeji šťastnou ruku při výběru! S TDM a ještě k tomu 9kou neuděláš určitě chybu
. Dej vědět jak jsi dopadl a dodej případně nejakou dokumentaci
PS: ještě dodám že tahle barevná kombinace mě baví modrá se mi hodně líbí...ale oni ty naše hoky jsou všechny úžasné a umí nám dopřát pár krásných orgasmů
...pořád mluvím o motorkách pro rýpali