|
Autor |
Téma: Vadná plotna? Otvírání kufru za jízdy. (Přečteno 2654 krát)
|
|
B@rbuch@
Ondra, Wondřich, Mladej....jak chcete.. ;D
Global Moderator
Děd vševěd
DÍK 20
Pohlaví:
Motorka: TDM 850 4TX
Jméno: Ondra Skalický
SPONZOR:
|
|
« Odpověď #11 kdy: 25-02-2013, 20:11:39 » |
|
Mrkni do mé galerie, plotnu mám sice jinou,ale i čínský kufr drží a nejsou s ním problémy. Koukni na rovinnost plotny a na ty zálisky na kufru,jestli jsou stejně daleko od toho zubu, za kterej to drží. Já bych to viděl tak, že ten kufr vem a zahoď
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Aca
Kořen
Děd vševěd
DÍK 14
Pohlaví:
Motorka: Jiná
SPONZOR:
|
|
« Odpověď #12 kdy: 25-02-2013, 20:25:20 » |
|
Ja se omlouvam,ale priznam se ze tohle tema mi prijde jako,ze za chvilku budou zkusenejsi davat rady mene zkusenym kterak si navlikat preservativ. Vim ze se ted do me pusti dobra polovina lidi,ale uz tu tlucem prazdnou slamu. Sice chapu,ze je neprijemny jezdit s otevrenym kufrem ale zase to snad pro boha neni tak neresitelnej problem aby to resilo cely forum. Rozumim,ze je zima dlouha a tak se kde kdo snazi zamestnat,ale aby se se tolik lidi zabyvalo kusem plastu je uz nad moje chapani... Nehlede na to ze se ani nelze podivat kde se co krizi a co proti cemu nesedi. A kdyz uz jsem se odhodlal k tomu napsat,tak pridam nekolik rad. Bud to viko prilep lepidlem,nebo pribij hrebickama a mas po starostech.
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Aca
Kořen
Děd vševěd
DÍK 14
Pohlaví:
Motorka: Jiná
SPONZOR:
|
|
« Odpověď #13 kdy: 25-02-2013, 20:47:38 » |
|
Zaujatej asi ani nejsem,zatim. Jen nerozumim tomu co ti kdo muze smysluplne poradit,neco na co bys neprisel sam. Vzdyt ty jsi jedinej kdo to vidi a muze si to vyzkouset. Co ti kdo muze poradit z povsechnyho popisu a fotek ktery nic moc neukazujou.Kdyz se budes ptat na vydreny futro ve vidlich nebo proc ti to zere olej,nebo jak dat krouzky tak budu prvni kdo ti poradi,ale nezlob se nekdo kdo si udela spojku se pta na neco takovyho.....?
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
B@rbuch@
Ondra, Wondřich, Mladej....jak chcete.. ;D
Global Moderator
Děd vševěd
DÍK 20
Pohlaví:
Motorka: TDM 850 4TX
Jméno: Ondra Skalický
SPONZOR:
|
|
« Odpověď #14 kdy: 25-02-2013, 21:14:27 » |
|
Co to je za blbost? Mě je 27, mám první motku, ale po tomhle bych šel asi v prvním kroku. Maxi nezlob se, ale s Ácou souhlasím. Fakt to projdi, jedno po druhým, a pak to můžeme zkusit vyřešit. Tady snad není nikdo, kdo by nepomohl
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|