TDM FORUM TDM FORUM
16-11-2024, 10:56:09 *
Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Novinky: Pravidla etiky na Fóru

Stran: [1] 2   Dolů
  Tisk  
Autor Téma: Koupě TDM  (Přečteno 1835 krát)
Tomáš
Děd vševěd

DÍK 3

Pohlaví: Mužské
Motorka: TDM 850 4TX
Jméno: Tomáš

« kdy: 22-01-2013, 15:49:52 »

Zdravím,

co si myslíte o tomto stroji  http://www.tipmoto.com/motorky/yamaha/228472-tdm-850.html ? Mě se docela i líbí, ale třeba nevidim to co uvidí někdo jinej Smiley.
Zaznamenáno
Roman ST1
Kořen
Děd vševěd

DÍK 30

Motorka: Tracer 900
Jméno: Roman
SPONZOR:

« Odpověď #1 kdy: 22-01-2013, 16:30:58 »

Motorka vypadá pěkně, k ceně je potřeba si ještě připočíst cca 3500,- za přihlášení. Ten spodní plast je sice děs, ale je to jen věc názoru. Těch 31tis.km bych bral hodně z rezervou, ale na fotkách není vidět nějaká zvlášní oxidace, takže do 60tis. to mít asi bude  Grin Rozhodně bych se jel podívat na víc míst, ať můžeš srovnávat.
Z Brandýsa bych to vzal třeba ještě sem : http://www.tipmoto.com/motorky/yamaha/227277-tdm-850.html
TDMem je hodně, rozhodně bych nespěchal.
Koukni na více serverů : http://www.motorkari.cz/motobazar/motorky/yamaha/yamaha-tdm-850/yamaha-tdm-850-462055.html
Zaznamenáno
Tomáš
Děd vševěd

DÍK 3

« Odpověď #2 kdy: 22-01-2013, 16:39:45 »

Tyhle motorky jsou pěkný, ale za takový prachy nechci. Kolem těch 50 ji chci sehnat.
Zaznamenáno
tomino
Znalec
**

DÍK 0

Motorka: TDM 900
Jméno: Tomas Kral

« Odpověď #3 kdy: 22-01-2013, 18:44:09 »

a co 900 tdm do toho bys nesel
Zaznamenáno
Мîłđą
ENDORFIN
Administrator
Děd vševěd

DÍK 120

Jméno: Miloš Jindřich Polák
SPONZOR:

. Deus ex Machina ∞

« Odpověď #4 kdy: 22-01-2013, 18:52:27 »

No devítku za Ty prachy nekoupí  Wink i když bych taky doporučil  mrk
Však Zerzy dával odkaz do kecátka tady u nás mají jednu..a jednání solidní a znám tam lidi  Wink  ODKAZ 

v...koukám že s těma kilometrama si dělají prdel všude  ojee  Tongue
Zaznamenáno

Tomáš
Děd vševěd

DÍK 3

« Odpověď #5 kdy: 22-01-2013, 19:14:42 »

Na tu jsem taky koukal, ale teď mne zajímají názory na tu žlutou co sem dal odkaz já Smiley
Zaznamenáno
Мîłđą
ENDORFIN
Administrator
Děd vševěd

DÍK 120

SPONZOR:

. Deus ex Machina ∞

« Odpověď #6 kdy: 22-01-2013, 19:33:30 »

Kilometry už jsem naznačil a Roman taky to pravda nebude To najel Mirek TDM za loňský rok  Wink. Pokud tam pojedeš vem si sebou někoho kdo tomu rozumí to říkám z vlastní zkušenosti já jel sám a spoustu věcí jsem přehlídl. Na fotkách nic moc nepoznáš je vidět, že je napucovaná. Plasty i pneu nastříkaný sprejama aby se to blejskalo. Máš tam připraveno pro kufry. Ale někde můžeš třeba koupit za stejné peníze i se 3 kuframa.
Ten klín pod mototem mi tam nějak nesedí no podle vkusu každého. Ale jinak by jsi ladil z Begym  mrk
Chtěl si názor máš ho  Wink jnak to mám taky kousek do Věžnic a zerzy ještě blíž. Kdyby byla sezona zajeli by jsme se tam podívat.
Zaznamenáno

Tomáš
Děd vševěd

DÍK 3

« Odpověď #7 kdy: 22-01-2013, 19:42:37 »

Škoda, že je zima. Já to tam mam docela kus.
Zaznamenáno
Мîłđą
ENDORFIN
Administrator
Děd vševěd

DÍK 120

SPONZOR:

. Deus ex Machina ∞

« Odpověď #8 kdy: 22-01-2013, 20:05:14 »

Ještě jeden můj pocit. Koukáš po ceně ale to by se Ti mohlo vymstít.  Na tu černou se Ti mohu zeptat mám to dva kilometry a znám tam kluky. Projde tam stovky motorek ročně.  Zerzy odtut má druhou TDMku. Zkus se podívat někde poblíš kde bydlíš.
Popřípadě i do těch Věžnic bych Ti mohl zajet ale nejsem ten pravý na posouzení technického stavu. Tipuji že to bude někdo kdo občas dotáhne nějakou motku na kšeft.
Mototrade dováží a prodává nové Motorky. Mají e shop a servis. Tím naznačuji, že tam bude lepší domluva i co se případných problémů se zárukou týká. Jen můj názor.
Já původně taky chtěl jít kolem padeséti tisíc ale... a nakonec jsem kopil devítku a nelituji toho. Bylo to o 30 tisíc víc než jsem původně plánoval. O výhodách a nevýhodách toho tady je napsáno víc než dost.  smile_
Zaznamenáno

Roman ST1
Kořen
Děd vševěd

DÍK 30

SPONZOR:

« Odpověď #9 kdy: 22-01-2013, 20:21:12 »

Koukám, že už změnil cenu z 39 na 43 tis.Kč
Zaznamenáno
Tomáš
Děd vševěd

DÍK 3

« Odpověď #10 kdy: 22-01-2013, 20:28:52 »

Tak jasně, že koukám taky na cenu. Pokud by byla v dobrým stavu a za tyhle peníze, tak je to krásný si myslim. Nechci za nutně tu nejlevnější, chci něco v dobrým stavu, ale kolem těch 50t bych byl rád. kdybych sehnal.
Zaznamenáno
Roman ST1
Kořen
Děd vševěd

DÍK 30

SPONZOR:

« Odpověď #11 kdy: 22-01-2013, 20:34:31 »

Počkej až sleze sníh, kupovat bez projížďky bych neriskoval. Na druhou stranu třeba bude v cajku.
Zaznamenáno
ffeerrddaa
Kořen
Děd vševěd

DÍK 0

Jméno: Jiří Oliva
SPONZOR:

« Odpověď #12 kdy: 24-01-2013, 01:18:41 »

Ma drblej levej vejfuk... ale nic jineho na leve strane??? ani zavazicko nevypada... ale evidentne ji mel nekdo komu jen nestala v garazi... pac ma i pridavne a jestli si nekdo nechal kufry tak asi zase bude jezdit na jine takze asi tezko najel tenhle kilak... ale to bych neresil... jestli se v motce rad hrabes a jsi pripraven se vni hrabat... tak bych se toho nebal... (ale projel bych a omrknul poradne levou stranu... (plast zevnitr zda neni zavarenej atd...) jinac na te motce si udelas vpodstate vse... a jestli na nakupu usetris 20tis... tak je do toho stejne vzrazis... a kdyz koupis za 80tis. tak do toho muzes stejne vrazit... to je loterie... ja na jare koupil za 130tis a do zimi jsem v ni byl za dvojnasobek  LOL takze dle fotek moc neresit... maximalne si otestuj jak je prodejce solidni po tel. a kdyz ok... tak tam vyraz... nic jineho ti stejne nezbyde...
Jinac ten vejfuk vypada jen promacklej ne odrenej... takze bych soudil dle strany stojanu ze se jen svalila... ale tot vse z fotek...
hodne zdaru...
BTW. ja na jare take zacinal koukat po tech za 50tis.... LOL
hodne stesti supr
jo a na 100% ji budou znat na WWW.tdmitalia.it (net) a kdyz by jsi o to hodne stal tak kdyz tam hodis dotaz tak se nekdo chyti a da ti nejake info o historii...  Wink
Zaznamenáno

Dekuji za TDM...
Tomáš
Děd vševěd

DÍK 3

« Odpověď #13 kdy: 24-01-2013, 13:37:42 »

Regnul jsem se na to italským fóru, ale  nějak mu nerozumim a nechápu ho. Zkusim tam někam nacpat dotaz a budu doufat... Smiley
Zaznamenáno
Bear8
Nováček
*

DÍK 0

Motorka: TDM850 4TX
Jméno: Stanislav Hajda

« Odpověď #14 kdy: 25-02-2013, 08:39:43 »

No devítku za Ty prachy nekoupí  Wink i když bych taky doporučil  mrk
Však Zerzy dával odkaz do kecátka tady u nás mají jednu..a jednání solidní a znám tam lidi  Wink  ODKAZ 

v...koukám že s těma kilometrama si dělají prdel všude  ojee  Tongue

Tak tuhle už si nekoupí. Ta už je moje. Jak je to s těma kilometrama nevím, ale motor nekouří, nevydává žádné podivné zvuky a zatím jede všechno tak jak má. Navíc je tam půl roku záruka na vady s kterými nebyl kupující seznámen. Tak uvidíme :-)
Zaznamenáno
Stran: [1] 2   Nahoru
  Tisk  

Skočit na:  

BlackRain V3 2010 by , Crip Powered by SMF 1.1.12 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
SimplePortal 2.3.2 © 2008-2010, SimplePortal
Valid! XHTML