TDM FORUM TDM FORUM
15-11-2024, 22:54:00 *
Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Novinky: Sponzorský dar na chod stránek

Stran: 1 [2]   Dolů
  Tisk  
Autor Téma: Karavan pro motorkáře  (Přečteno 2707 krát)
Aca
Kořen
Děd vševěd

DÍK 14

Pohlaví: Mužské
Motorka: Jiná
SPONZOR:

« Odpověď #15 kdy: 15-12-2012, 14:11:08 »

No,tur de czech.....Navsteva vyznamnych pivovaru a lihovaru.
Zaznamenáno
Ales.77
Kořen
Děd vševěd

DÍK 2

Motorka: TDM 900
Jméno: Aleš Navrátil
SPONZOR:

« Odpověď #16 kdy: 15-12-2012, 14:25:46 »

Jo to ucho jsem já  Tongue a na ty tvoje vyle ty by jsi musel prodat motorky než by se to dalo do trochu provozu schopného stavu,už to opravdu stojí hodně dlouho a ani nevím v jakém to je stavu a plno věcí tam už určitě chybí,když to nestojí doma na dvoře tak si vezme každej co potřebuje tak asi tak.
Zaznamenáno
Aca
Kořen
Děd vševěd

DÍK 14

SPONZOR:

« Odpověď #17 kdy: 15-12-2012, 14:28:02 »

Ty brdo,dyt to nemuze stat majlant kdyz se avie valej v koprivach....
Zaznamenáno
Ales.77
Kořen
Děd vševěd

DÍK 2

SPONZOR:

« Odpověď #18 kdy: 15-12-2012, 14:38:33 »

Ty brdo,dyt to nemuze stat majlant kdyz se avie valej v koprivach....

nejde o avii,ta měla tenkrát novej motor,nápravy,prostě vše,jde o ten zbytek,kde už tenkrát někdo ukradl střešní okna a chcalo do toho,takže dnes to musí vypadat hrozně,ale já už to neřeším svoje si odsloužila a už jen at tiše umře,dokonce jsem asi před pěti rokama komusi řekl že si jí muže postavit na zahrádku na nářadí takže buch ví co s toho je dnes.
Zaznamenáno
Aca
Kořen
Děd vševěd

DÍK 14

SPONZOR:

« Odpověď #19 kdy: 15-12-2012, 14:45:22 »

Hm. Tak z toho nebude nic.....
Zaznamenáno
Ales.77
Kořen
Děd vševěd

DÍK 2

SPONZOR:

« Odpověď #20 kdy: 15-12-2012, 14:54:46 »

Hm. Tak z toho nebude nic.....

To už opravdu asi ne,ale otec měl kdysi i starej pošťackej autobus a to bylo teprve něco,tam jsme naházeli lodě,psa a jelo se na Lipno,super věc  supr takže něco takového sehnat,jenže ty pojistky a tak to by sme museli dělat někde jinde.
Zaznamenáno
Aca
Kořen
Děd vševěd

DÍK 14

SPONZOR:

« Odpověď #21 kdy: 15-12-2012, 15:09:38 »

By se mozna dala nejaka avie sehnat. Ale ja jsem kdysi chtel koupit V3Sku,dat tam ctyri postele vz.10,bubinek na topeni a vandrovat....
Zaznamenáno
Ales.77
Kořen
Děd vševěd

DÍK 2

SPONZOR:

« Odpověď #22 kdy: 15-12-2012, 15:13:43 »

By se mozna dala nejaka avie sehnat. Ale ja jsem kdysi chtel koupit V3Sku,dat tam ctyri postele vz.10,bubinek na topeni a vandrovat....
jako to není problém to dnes sehnat,ale uživit to a znovu říkám nejde jenom o naftu.
Zaznamenáno
Aca
Kořen
Děd vševěd

DÍK 14

SPONZOR:

« Odpověď #23 kdy: 15-12-2012, 15:18:14 »

Nejezdis s tim denne a exituje depizit.....
Zaznamenáno
Ales.77
Kořen
Děd vševěd

DÍK 2

SPONZOR:

« Odpověď #24 kdy: 15-12-2012, 15:31:17 »

Nejezdis s tim denne a exituje depizit.....

to je mi jasné a než depozit tak to pojistím jenom na tři měsíce co dnes jde taky,ale každej rok technická a u takovejch stroju pokud nemáš dobrého známého tak to taky není prdel,ale to asi víš,taký by mě to lákalo takovej čundr aspon by byla prdel a tomu věřím  Grin
Zaznamenáno
KámaTDM
Děd vševěd

DÍK 1

Motorka: Batůžek
SPONZOR:

« Odpověď #25 kdy: 20-12-2012, 00:57:38 »

Krásně jsem si početl a taky si přisadím. Jako lepší varianta mi přijde obytné auto s přívěsem na motorku. Moto v obytném přívěsu zabírá tolik místa, že obytný prostor je potlačen na minimum. Doma mám Ford Transit Westfalia se zvedací střechou pro čtyři na spaní. Motor 2.0 v benzínu. Spotřeba je 10 a od doby co jsem se dozvěděl, že nafta bez turba jezdí i za 13, mi to nevadí. Navíc na jaře chystám přestavbu na LPG a pak už nebude vůbec co řešit. Povinné ručení taky není strašák. Díky kolonce "obytné" jsem pod 2000,-. STK klasicky po 24 měsících, je to osobní vůz (s obytnou vestavbou). Pokud se kdokoliv podivuje nad vlastnictvím takových strojů, je to stejné jako divišové co nechápou proč mám motorku a víc než jednu. Pokud si to můžu dovolit, mám potřebu a využití, tak proč ne.
Zaznamenáno
zdenál
Kořen
Děd vševěd

DÍK 12

Motorka: TDM 850 4TX
Jméno: Zdeněk Majer
SPONZOR:

« Odpověď #26 kdy: 20-12-2012, 20:53:25 »

Když to tak čtu...... nestačil by Barkas  hehe O jednom bych věděl a nebyl by zase až v tak katastrofálním stavu. Cena by se taky asi dala ukecat, ale nejhorší by to bylo asi na STK..... cvok Jízdní komfort asi taky nebude nic moc, ale motka by se tam vlezla a spát můžete venku... LOL LOL
Zaznamenáno
KámaTDM
Děd vševěd

DÍK 1

Motorka: Batůžek
SPONZOR:

« Odpověď #27 kdy: 21-12-2012, 17:34:01 »

Barkas je suprová věc. Než jsem koupil Fordku, tak jsem ho sháněl. Nakonec jsem ho nenašel v uspokojivém stavu. Objevil jsem jednoho i s obytnou alkovnou, ale když jsme otevřeli dveře, upadly. Když se nám je podařilo zapouchnout, opadala z něj barva a dnes už pod tím stromem nestojí. Taky je tam problém s umístěním motoru. Má bouli mezi předními sedadly za nima takovou přepážku, která znemožňuje průchod dozadu. Nebo je třeba trochu artistiky. Druhá nemenší komplikace je nutnost oleje do motoru. Když vybereš trochu lepší, tak ho je kolem 4Kč do litru a Baryk si v klidu sežere 12-15l. Přesto, kdyby jsi měl fotky, představu o ceně a jistotu jak je to s dokladama, dej SZ.

A teď ječtě co jsem vlastně původně chtěl. Nevím jistě, ale myslím si, že se nevejde na výšku. Teď jsem cpal JW350 (ktará je menší) do Transita (který je větší) a musely zrcátka dolů.
Zaznamenáno
Stran: 1 [2]   Nahoru
  Tisk  

Skočit na:  

BlackRain V3 2010 by , Crip Powered by SMF 1.1.12 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
SimplePortal 2.3.2 © 2008-2010, SimplePortal
Valid! XHTML