Tak jsem poridil a namontoval vyhrivane rukojeti...
http://www.wemoto.cz/parts/picture/vm-12452/Na funkcnost si nemohu postezovat... hrejou jako cert... na druhej stupen takze mi bohate postacuje stupen I/II
v baleni vse pripravene pro montaz...
Planoval jsem predelat spinac na spinac do pristrojove desky ale nenasel jsem zadyn vhodny tristupnovy spinac ktery bych mohl pouzit takze jsem nechal origo a asi to tak uz zustane...
Popisu zde fintu jak sundat stare rukojeti....
:protoze origo rukojet je prilepena je treba ji odlepit to je nejsnzsi plochym sroubovakem... jde to krasne(pomalu zarazite sroubovak mezi rukojet a riditko a obkrouzite jen otacenin sroubovaku)
ten sam timto zpusobem opise kruznici pod rukojeti.
Samotne toto by nestacilo na snadne sundani pouze na odlepeni!!!
Ted prichazi na radu finta co me naucil kamarad z cyklo servisu (kterej nasazuje a sundava tak patery rukojeti za den.
Potrebijete budto okenu a nebo klasiku JAR.
kdyz m ate po ruce okenu... nechte sroubovek pod rukojeti a vstriknete tam tu okenu... znovu obtocte dokola tak aby se okena dostala vsude... pak vytahnete sroubovak a rukojet jiz stahnete dvema prsty
Varianta s JARem je obdobna jen diky hustote neni mozne jar vstriknout tak snadno takze namocte sroubovak do JARu a cele toto zopakujte...
+ cele to zabere asi 30vterin
+zustane vam neporusena stara rukojet
(a to je dulezite hlavne proto ze casto vyhrivane rukojeti maji odlisne rozmery... casto jsou kraci nez origo)
a proto je dobre mit z ceho vzit kousek rukojeti a nastavit potrebnou delku (coz by po rozriznuti nebylo mozne)
Montaz:
Zde jsou dve moznosti:
1) nove rukojeti budou uz sami o sobe dost tesne a proto nebude potreba lepeni
2) nove jsou volnejsi a proto je potreba lepeni
V 1.pripade je zde opravdu luksusni finta s OKENOU a to ze po aplikaci okeny navleknete rukojet jako po masle i kdyz je tesna. nejveci kouzlo vsak je v tom ze okena je vpodstate Alkohol... takze vyprcha a tudis prestane klouzat a rukojet sama prilne.. Urychlite vysuseni tim ze zapnete vyhrivani.
+muzete si po navleceni libovolne maipulovat s rukojeti do vasi idealni polohy a nemusite se bat ze vam prilne drive nez budete potrebovat.
Pri 2. variante a to pri lepeni neni nic moc co resit... (rukojet jde navleknout az moc snadno a protaci se takze nanest lepidlo dle navodu a druhu lepidla a v pripade rychle schnoucich lepidel radeji trochu vice spechat a nebo ho vstriknout pomoci inekcni strikacky rovnou pod usazenou rukojet....
Tot vse na co jsem prisel...
Hodne zdaru
A teplo v rukach...