TDM FORUM TDM FORUM
21-11-2024, 23:42:15 *
Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Novinky: Sponzorský dar na chod stránek

Stran: 1 ... 3 4 [5] 6   Dolů
  Tisk  
Autor Téma: Přesazení řidítek  (Přečteno 17215 krát)
B@rbuch@
Ondra, Wondřich, Mladej....jak chcete.. ;D
Global Moderator
Děd vševěd

DÍK 20

Pohlaví: Mužské
Motorka: TDM 850 4TX
Jméno: Ondra Skalický
SPONZOR:

« Odpověď #60 kdy: 20-01-2019, 15:11:47 »

Jinak teda nevím o tom, že bych někde psal nějakej mail a už vůbec ne se dvěma zavináčema cvok LOL

B@rbuch@

"Mailová adresa na toho kluka byla blbost" ... Karlosi, víš, jak vypadá správně napsaná mailová adresa?  hehe hehe
Zaznamenáno

blll blll Yamaha TDM 850 4TX   blll  blll
Karlos I.
Znalec
**

DÍK 1

Jméno: Karel IVAN
SPONZOR:

« Odpověď #61 kdy: 20-01-2019, 16:37:27 »

I manželka mi říká, že mám dlouhé vedení :-).... tak jsem" Barbuchu" nepochopil....to se stává i v lepších rodinách.....možná mi taky už hrabe,bo už týden a něco maluji pokoje v mém penzionku....srázek, či výlet? Cheesy.....a už týden jsem nebyl v garáži a to se na vnímání světa podepisuje  Wink. A jen tak mimo, jsem jménem Karel Smiley
No a příště, když se na něco budu blbě ptát, tak si prostuduji veškeré materiály-příspěvky a udělám si výpisky uaau. A Milda mi to teď vysvětlil polopatě, jinak jsem to z předchozích odpovědí nepochopil Shocked ...jinak, Maty to přesně vystihnul. Děkas!!!!.....a nemusela bejt tahle divná diskuze....ale co, já se bavím Grin...Mějte se príma, jdu malovat.Karlos I.
Zaznamenáno
Jirka
Kořen
Děd vševěd

DÍK 26

Motorka: Ducati
Jméno: Jiří Svoboda
SPONZOR:

« Odpověď #62 kdy: 20-01-2019, 17:01:40 »

supr
No jo, ale co teď budeme po zbytek zimy dělat ?  Cry
Zaznamenáno

I kdyby si svini vsadil zlaté zuby, stejně bude smrdět hnojem !
Karlos I.
Znalec
**

DÍK 1

SPONZOR:

« Odpověď #63 kdy: 20-01-2019, 17:15:12 »

Klídek! Já popřemejšlím nad nějakou otázkou.  Grin  ....a že jich je. Začal jsem předloni po 23 letech jezdit a opravdu hooodně se toho změnilo.....ale voní mi to pořád stejně Smiley
Zaznamenáno
Roger
Velký znalec

DÍK 6

Motorka: Kawasaki
Jméno: Milan
SPONZOR:

« Odpověď #64 kdy: 21-01-2019, 19:30:50 »

A už jsi se konečně s tím tajemným panem Barbuchou domluvil? Tak jestli ještě ne, tak mu napiš soukromou zprávu. Protože ty jeho přesazení řidítek skěle pasují, stojí pár kaček a na moto je pak lepší posaz.  supr
Zaznamenáno
Karlos I.
Znalec
**

DÍK 1

SPONZOR:

« Odpověď #65 kdy: 21-01-2019, 21:54:54 »

No!!! Když jsem ho hned nenašel...nevěděl jsem opravdu jak se s ním spojit, tak, protože jsem já vokurka netrpělivý a chtěl jsem si dát nějaký dárek za ty galeje u malování Smiley, tak jsem si to objednal u Moto Machos....dnes mi to přišlo a před chvilkou jsem to na mašinku nahodil. Ona je ještě odstrojená, ale pomalinku už montuji vše nazpět...ještě USB port zapojit a je hotovson...jsem docela zvědavej, jaký to bude-zvýšení o 30mm  Wink. Za pár dnů mi příjde hlavní stojan a pak už jen přešít sedačku a......pak budu v garáži občas fetovat, když si holčičku nakrknu.... Smiley
Zaznamenáno
Martin37
Znalec
**

DÍK 0

Jméno: Martin

« Odpověď #66 kdy: 22-01-2019, 19:29:53 »

Budeš-li chtít přešít sedlo, dělá to nějakej Polák,  e-mail:  red.100@seznam.cz piš česky nemá problém. Já to mám od něj od loňska za  cca2500,-
poslal sem sedlo a on poslal zpět na dobírku přešité. Má výběr barev, lamel i nití. Tímto mu nedělám reklamu, pouze konstatuji, kde jsem koupil. Smiley
Zaznamenáno
Martin37
Znalec
**

DÍK 0

Jméno: Martin

« Odpověď #67 kdy: 22-01-2019, 19:47:08 »

https://img13.rajce.idnes.cz/d1303/9/9368/9368087_a5a4ae56df0f08584e0c71d804fda112/images/100_5108.jpg?ver=0 Smiley
Zaznamenáno
Karlos I.
Znalec
**

DÍK 1

SPONZOR:

« Odpověď #68 kdy: 22-01-2019, 20:00:31 »

Jůůů! Děkuji moc za TIP...jsi hodnej, ale já už přešití mám domluvené u pana Horáčka z Prahy....dost jsem to s ním konzultoval, protože jsem stokilový kousek Smiley a poradil a raději jsme zvolili levnější, ale pro mne vhodnější variantu...a cena kolem 3tisíc..je tam více vrstev spec. pěny bez drahého gelu..a poslal mi vzorky, které se mi líbily....jinak na té fotce vypadá to sedlo od toho poláka skvěle...škoda, že jsem to nevěděl dříve, protože rád mluvím polsky(umím jak česky :-) ....ale ten pan Horáček je solidní v jednání a...byl první, kterého jsem vybral....psal jsem si ještě s pěti firmami a on vyhrál  Wink Ještě jednou díky a třeba Tvůj tip někdo využije.Karlos
Zaznamenáno
B@rbuch@
Global Moderator
Děd vševěd

DÍK 20

SPONZOR:

« Odpověď #69 kdy: 23-01-2019, 12:23:40 »

Hoši hoši...jste trochu off-topic, pište si to přes SZ nebo ve správné sekci! blll  ODKAZ

Zaznamenáno

Karlos I.
Znalec
**

DÍK 1

SPONZOR:

« Odpověď #70 kdy: 23-01-2019, 13:10:01 »

A teď píše ten tajemný pán, na kterého jsem se nějak nemohl dostat Smiley.... hmmm!!! Smiley....kšeftík nevyšel, možná i má chyba. Noco! Wink...už nebudu psát ...jak to říká anglicky?....prostě budu se jen ptát na konkrétní věci k danému tématu...jako ten kluk, co se ptal na to, že mu mašina táhne doleva.....už to má určitě opravené  Cheesy
Zaznamenáno
Pekelný dědek
Kořen
Děd vševěd

DÍK 15

Motorka: BMW
Jméno: René Havlík
SPONZOR:

« Odpověď #71 kdy: 23-01-2019, 17:43:14 »

Pane Ivan.
Jak napsat výrobci nevíš (věc kterou by zvládl i adolescent).
A ptát se tu na cokoli - to si myslím že bude lepší když raději zkusíš na ofik stránkách TDM (při své inteligenci snad najdeš) či motorkářích, protože z tvého projevu zde je mi zle. A za mě já bych ti už po tvém předvedení se na těchto stránkách neodpověděl ani na pozdrav a to jsem tolerantní člověk.
Jdi do háje a svůj sarkasmus si vem sebou
A když už rýpeš do lidí zde, tak nechápu, proč jsi panu Jochovi ještě nenapsal co má s tím řízením.
Takže asi tak nějak to vidím já.
Zaznamenáno
B@rbuch@
Global Moderator
Děd vševěd

DÍK 20

SPONZOR:

« Odpověď #72 kdy: 23-01-2019, 20:08:26 »

Ten tajemný pán je hned v prvním příspěvku..nevím, o co se tady pane IVANe snažíš! cvok

Stačí jen číst a nee začít hned pindat!!
Zaznamenáno

Karlos I.
Znalec
**

DÍK 1

SPONZOR:

« Odpověď #73 kdy: 23-01-2019, 20:13:55 »

No, koukám, že se humor vytrácí. Tomu pánovi, jsem to nenapsal, protože to opravdu nevím. Ale opravdu mne to zajímá. Když se chlape podíváš okem nezkušeného člověka, co je tady nový, tak bys mi mohl dát za pravdu, že jsem opravdu nevěděl, jak se s tím pánem ohledně řídítek spojit....ale asi Jsi nabroušený tak, že mne nepochopíš. Ono! Místo porovnávání s adolescentem stačilo napsat....hele ty joudo, tohle není mail, ale nick a stačí mu napsat vzkaz na osobní profil.....A věř mi, že mi z Tvého projevu není špatně, protože jsem pochopil, že na tomto foru je špičkování normální.A to opravdu nemyslím ve zlým.Věř mi prosím!...a proč to tomu klukovi táhne doleva, mne opravdu zajímá. Jsem u motorek tak trochu laik a nedávno jsem četl článek o tom, jak se nastavuje geometrie u závodních mašin a čuměl jsem jak péro. Do nedávna jsem si myslel, že když není hejblej rám a je správně nastavené zadní kolo, že taková závada není možná. V diskuzi se objevily názory na přední vidle, což také bylo nóvum.
Takže asi tak. Vidíš to špatně. A jestli mi nechceš odpovědět na pozdrav, tak to je jen Tvůj problém.A snad mi někdo poradí, když vznesu nějaký dotaz a Ty už mne předem soudíš..a odsuzuješ. Měj se krásně. Přeji Ti jen vše dobré a úsměv na tváři.
Karel
Zaznamenáno
Мîłđą
ENDORFIN
Administrator
Děd vševěd

DÍK 120

Motorka: TDM 900
Jméno: Miloš Jindřich Polák
SPONZOR:

. Deus ex Machina ∞

« Odpověď #74 kdy: 23-01-2019, 21:48:14 »

No přátelé navrhuji ty emoce trošku udržet na uzdě.
Rendo vzájemně se urážet je na hovno...to už tu bude jako na FB a nevidím důvod proč se snažit kvalitou diskuse přibližovat sociálním sítím. Co trochu nadhledu, diplomacie a Tebou výše zmíněná tolerance?  Ty zkušený motorkář, který má za sebou několik motorek a tisíce kiláků najeto vybuchuješ jako sopka.

Korlos I. by měl víc číst a zapojit dedukci a orientaci na webu. Žena, Ti naznačila něco o dlouhém vedení  mrk Že jí pozdravují má pravdu.  Grin
Vše je popsáno naprosto polopatě jak a koho kontaktovat.
Na první stránce se občas ukazuje odkaz na to jak se člověk má chovat na webu. Je myslím na čase si to oživit.  Wink
 Pravidla etiky na Fóru

S tohoto důvodu jsem ty pravidla dal kdysi dohromady. A to proto, že byla situace občas hodně vyhrocená a už se to k tomu opět schyluje.
Motorky jsme si pořídili především pro zábavu a tady na webu se sekáváme aby jsme si předávali rady, organizovali vyjížďky a srazy. Každý je jinak zdatný po technické stránce. Tem kdo neví tak se ptá zkušenějších. Ne aby jsme se atakovali kvůli píčovinám jak haranti, že to píši tak na hulváta.  Wink
Ano špičkování, srandičky k tomu patří ale u toho bych i zůstal. Mám pocit, že úroveň zde na fóru se daří díky lidem udržovat na solidní úrovni.  smile_
To už to bylo několikrát tyto hádky. K ničemu to nevede.
Z očí do očí u stolu by jste si to nikdy neřekli.
Milda
Zaznamenáno

Stran: 1 ... 3 4 [5] 6   Nahoru
  Tisk  

Skočit na:  

BlackRain V3 2010 by , Crip Powered by SMF 1.1.12 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
SimplePortal 2.3.2 © 2008-2010, SimplePortal
Valid! XHTML