Ahoj ahoj... prave jsem se vratil z Recka... s batuzkem jsme si to tam uzili a poradne jsme tam protahali mistni skutriky z pujcoven po cestach i necestach... nekdy jsem se az nestacil divit co to je chopne sjet a vyjet... a hlevne jestli se k tomu kazdej choval jako ja (coz predpokladam) tak nechapu ze to melo obcas natoceno i k 30tis.km.
no hlavne jsem to pojal jako uzdravovaci dovolenou a zahojeni srdicka... to proto ze kazdy den jinak koukam na ten vrak pod oknem na spalku... ale hned dve dobre zpravy jsou ze s ramenem a krkem uz muzu vpodstate vse a hlavne do prace... a az na nejake obcasne pichnuti ci zatuhnuti se stim da jak funfovat tak do sedla...
druha dobra zprava je ze jsem konecne dal dohromady penize na prvni varku nahradnich dilu... ktere budu v tydnu objednavat v CR a v teto prvni varce by melo byt vse potrebne pro znovu rozjeti motky... druha varka bude ta ta esteticka a doladovaci jako plasty a predni maska se svetlometem...
Ted uz je jen otazka jak tu hromadu nahradnich dilu dostat z CR do Svycarska... s tim si jeste lamu hlavu... ale snad neco vymyslim...
Moc dekuju vsem za podporu...
BTW. Begy... na pristi rok s tebou urcite pocitam... budes mit nastlano navareno a ja verim ze pojizdnej urcite budu...