TDM FORUM TDM FORUM
16-11-2024, 18:36:10 *
Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Novinky: Pravidla etiky na Fóru

Stran: 1 2 3 [4] 5 6 ... 11   Dolů
  Tisk  
Autor Téma: Ferdova nehoda  (Přečteno 24125 krát)
ffeerrddaa
Kořen
Děd vševěd

DÍK 0

Pohlaví: Mužské
Motorka: TDM 900
Jméno: Jiří Oliva
SPONZOR:

« Odpověď #45 kdy: 07-06-2012, 19:46:07 »

jinak jsem se rozhodl ze se v lete jeste holka projede takze drzte palce at to zvladnu... Shocked
Zaznamenáno

Dekuji za TDM...
Aca
Kořen
Děd vševěd

DÍK 14

Motorka: Jiná
SPONZOR:

« Odpověď #46 kdy: 11-06-2012, 18:02:39 »

Tak jak to pokracuje? nenapinej a informuj!
Zaznamenáno
ffeerrddaa
Kořen
Děd vševěd

DÍK 0

SPONZOR:

« Odpověď #47 kdy: 12-06-2012, 02:01:02 »

Tak jak to pokracuje? nenapinej a informuj!
Ok informuju...
Stale marodim a nemuzu se moc hejbat sice jsem to vse rozhejbal tak ze chodim a motku jsem odstrojil od plastu ale s ramenem a hrudnikem kterej boli i ve spanku je to vse dost tezke takze jsem rad ze jsem predni kolo poodnesl 2m. ale na to ho odstrojit od vidlice jeste nemam silu... a to i kdyz je to vlastne jen torzo vidlice...
jinak jsem si udelal obrazek o tom jakou mam skodu na motce v novejch origo dilech a u ceny 70tis. jsem raci prestal pocitat... nejlepsi moznost mi pripada koupit druhou masinu a zbytek prodat na ND. ale tim ze nemuzu do prace a zatim to ani nevypada moc nadejne s rehabilitaci tak si nemuzu moc financne vyskakovat zvlast po tom co jsem tu krasku pred sezonou vysperkoval tak ze ji k memu idealu chybela uz jen klubova nalepka. dalsi nemila vec co me do toho vseho moc usmevu nepridava je ze mi jeste vysi na krku 7 splatek za motorku ktera je momentalne bez predniho kola... takze tod aktualni info bez napinani... jsem z toho docela preslej ale verim ze se vse brzo otoci k lepsimu...  Undecided
Zaznamenáno

Dekuji za TDM...
Begy
everything is possible
Administrator
Děd vševěd

DÍK 44

Jméno: Jiří Beránek
SPONZOR:

« Odpověď #48 kdy: 12-06-2012, 05:40:34 »

Nejak tomu prestavam rozumer. Naposledy jsme se bavili ze to slozis ze starsich dilu. Pak je cena zhruba 20-25 tis
Zaznamenáno

jedině vodka + redbull  mrk  Galerie
kralik
Děd vševěd

DÍK 0

Motorka: TDM850 4TX
Jméno: Marek Šantavý

« Odpověď #49 kdy: 12-06-2012, 07:38:27 »

no fferdo, to ti drzim palce, hlavne si tie splatky poklidit, a potom to uz pojde, jo a dostat sa zasa do prace
Zaznamenáno

Good luck or bad luck, who knows? :-)
B@rbuch@
Ondra, Wondřich, Mladej....jak chcete.. ;D
Global Moderator
Děd vševěd

DÍK 20

Motorka: TDM 850 4TX
Jméno: Ondra Skalický
SPONZOR:

« Odpověď #50 kdy: 12-06-2012, 07:47:56 »

Ferdo, hlavně zdraví!!!!!!
Zaznamenáno

blll blll Yamaha TDM 850 4TX   blll  blll
Aca
Kořen
Děd vševěd

DÍK 14

Motorka: Jiná
SPONZOR:

« Odpověď #51 kdy: 12-06-2012, 18:05:44 »

Ok informuju...
Stale marodim a nemuzu se moc hejbat sice jsem to vse rozhejbal tak ze chodim a motku jsem odstrojil od plastu ale s ramenem a hrudnikem kterej boli i ve spanku je to vse dost tezke takze jsem rad ze jsem predni kolo poodnesl 2m. ale na to ho odstrojit od vidlice jeste nemam silu... a to i kdyz je to vlastne jen torzo vidlice...
jinak jsem si udelal obrazek o tom jakou mam skodu na motce v novejch origo dilech a u ceny 70tis. jsem raci prestal pocitat... nejlepsi moznost mi pripada koupit druhou masinu a zbytek prodat na ND. ale tim ze nemuzu do prace a zatim to ani nevypada moc nadejne s rehabilitaci tak si nemuzu moc financne vyskakovat zvlast po tom co jsem tu krasku pred sezonou vysperkoval tak ze ji k memu idealu chybela uz jen klubova nalepka. dalsi nemila vec co me do toho vseho moc usmevu nepridava je ze mi jeste vysi na krku 7 splatek za motorku ktera je momentalne bez predniho kola... takze tod aktualni info bez napinani... jsem z toho docela preslej ale verim ze se vse brzo otoci k lepsimu...  Undecided
To je samozrejme neprijemne,ale zase bych tu cifru kolem 70 videl jako nejhorsi moznou. Spousta toho jde sehnat levnejc a pokud to nebude uplne barevne ladit lze to striknout do barvy jaka se ti bude libit. Navic kdyz to vezmes z ty lepsi stranky,muzes i experimentovat.Navic si myslim ze tech plastu by slo dost posvarovat. Oni jdou delat v podstate zazraky,tak jen nehazet flintu do zita. Kdybys byl bliz.....
Zaznamenáno
Roman70
Znalec
**

DÍK 0

Motorka: TDM900
Jméno: Roman Přikryl

« Odpověď #52 kdy: 12-06-2012, 21:52:48 »

Zdarec Jirko. Nebyl jsem na stránkách dlouho a když čtu, co se ti stalo, tak mě mrazí v zádech a brní šroubky v hlavě. Možná se trochu dovedu vcítit jak ti bylo a je. Ne tedy kvuli rozbité motorce, ale kvůli zdraví a andělům strážným, nebo kdo při tobě stál.  Grin Takže hlavně se uzdrav. To je nejdůležitější. Mášenku nakonec nějak zvládneš taky. Napadlo mne, že mám asi někde doma origo plexi kdyby jsi chtěl. To je ale jen malá záplata. Tak hodně síly na uzdravení i na opravu.
Zaznamenáno
ffeerrddaa
Kořen
Děd vševěd

DÍK 0

SPONZOR:

« Odpověď #53 kdy: 14-06-2012, 12:19:50 »

Nejak tomu prestavam rozumer. Naposledy jsme se bavili ze to slozis ze starsich dilu. Pak je cena zhruba 20-25 tis
jj begy je jasne ze se to budu snazit dat dohromady za co nejlepsi cenu... ale je toho spoustu a i tak jsem se s 20 nebo 30tis. uz rozloucil... je fakt ze ted jsem sehnal za super cenu svody a predni kolo ale treba predni maska je opravdu nedostatkove zbozi... na ND ji ma kazdej rosekanou a kdyz ne je pryc jak prvni... a treba jen tenhle novej kousek plastu stoji 14500,- takze... takze se uvidi na kolik to nakonec stahnu...
Zaznamenáno

Dekuji za TDM...
ffeerrddaa
Kořen
Děd vševěd

DÍK 0

SPONZOR:

« Odpověď #54 kdy: 14-06-2012, 12:26:58 »

Zdarec Jirko. Nebyl jsem na stránkách dlouho a když čtu, co se ti stalo, tak mě mrazí v zádech a brní šroubky v hlavě. Možná se trochu dovedu vcítit jak ti bylo a je. Ne tedy kvuli rozbité motorce, ale kvůli zdraví a andělům strážným, nebo kdo při tobě stál.  Grin Takže hlavně se uzdrav. To je nejdůležitější. Mášenku nakonec nějak zvládneš taky. Napadlo mne, že mám asi někde doma origo plexi kdyby jsi chtěl. To je ale jen malá záplata. Tak hodně síly na uzdravení i na opravu.
dekuju bylo a je to neprijemne... ale uz se davam dohromady... vcera jsem byl znovu v nemocnici a na velke kontrole a rengenech atd. vse se lepsi a brzo budu zase makat. ale po tom co jsem volal s nemocnici v Altdorfu kde me davali dohromady mi i po 14dnech nezapomel dokter pripomenout ze jsem mel velke stesti a kvalitni hadry... to mi rekli hned nekolikrat a tak se priznam ze trochu trnu kdyz tu na foru ctu ruzne hecovani jak se da jezdit na dovolene na lehko... je to sice kazdeho vec ale ja na to znovu bez dobrejch hadru nesednu a to nehlede na pocasi... ale do sedla se vratim to jo...
Zaznamenáno

Dekuji za TDM...
blažin
Děd vševěd

DÍK 1

Motorka: TDM900
Jméno: Petr Bláha

« Odpověď #55 kdy: 14-06-2012, 14:32:14 »

Jak jsem to psal, neco se posvarovat da,ale kdyz je to na maderu tak ani jako...no a prave tech bazarovejch je malo a nebo maji ulamanou pulku montaznich pacek Sad .No uvidis, treba budes mit stesti a na nejakem ebayi neco sezenes-hlavu vzhuru!!!!
Zaznamenáno
ffeerrddaa
Kořen
Děd vševěd

DÍK 0

SPONZOR:

« Odpověď #56 kdy: 18-06-2012, 23:52:10 »

Ahoj panove...
mam dotaz. co by jste mi doporucili za:
-olejovy filtr
-vzduchovy filtr
-olej do vdlice
-retez
-kotouce

jinak stale shanim:
-L.vyfuk
-L.zrcadko
-blatnik
-Kapotaz + svetlomet
-zvysene plexi
-L.bocni plast
-vydlici

kdyz by jste nekdo na neco nekde narazil budu moc rad za info... a za kazdou radu
diky Ferda
Zaznamenáno

Dekuji za TDM...
Begy
everything is possible
Administrator
Děd vševěd

DÍK 44

Jméno: Jiří Beránek
SPONZOR:

« Odpověď #57 kdy: 19-06-2012, 06:33:29 »

• olejový filtr - osobně neřeším, koupím první na který narazím
  • vzduchový filtr - to samý (ale ještě nikdy jsem nový nekupoval, vždy jsem ho jen vyfoukal - vyčistil)
  • olej do vidlice - kup s předepsanou viskozitou a nemudruj  Wink
  • řetěz - nejvíc se osvědčil DID. Jsou v několika výkonových/kvalitativních řadách, ale ono spíš záleží jak se o něj staráš
  • kotouče - to je trochu oříšek. Origo jsou drahý jako prase a s druhovýrobou nemám dobrý zkušenosti. Jedině sehnat starší
Zaznamenáno

jedině vodka + redbull  mrk  Galerie
Maty
Kořen
Děd vševěd

DÍK 7

Motorka: ...asi trakař
SPONZOR:

« Odpověď #58 kdy: 19-06-2012, 08:05:11 »

Begy má pravdu
Já kupoval teda jen olejový a vzduchový filtr a to - olejový spolu s olejem normálně Moto schopu a vzduchový přímo v Yamaze a vyšel jen o pár korun dráž než kdekoli jinde.Ten můj se už teda vyfoukat nedal,páč byl celej černej a umatlanej.
Takže bych taky asi moc nemudroval.
Zaznamenáno
ffeerrddaa
Kořen
Děd vševěd

DÍK 0

SPONZOR:

« Odpověď #59 kdy: 19-06-2012, 16:08:56 »

ok. diky. a ted mi prosim porsdte jak rozebrat vidlici... konkretne jak vindat ze spodniho pouzdra vrchni trubku co do neho zajizdi... vnitrni patronu, pruziny, prachovku i pojistne perko mam uz venku ale stale to tam za neco drzi...
Zaznamenáno

Dekuji za TDM...
Stran: 1 2 3 [4] 5 6 ... 11   Nahoru
  Tisk  

Skočit na:  

BlackRain V3 2010 by , Crip Powered by SMF 1.1.12 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
SimplePortal 2.3.2 © 2008-2010, SimplePortal
Valid! XHTML