TDM FORUM TDM FORUM
16-11-2024, 16:42:44 *
Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Novinky: Pravidla etiky na Fóru

Stran: 1 2 [3] 4 5 ... 11   Dolů
  Tisk  
Autor Téma: Ferdova nehoda  (Přečteno 24053 krát)
Pigi
Kořen
Velký znalec

DÍK 7

Pohlaví: Mužské
Motorka: TDM 900
Jméno: Jiří Boreš
SPONZOR:

« Odpověď #30 kdy: 06-06-2012, 18:54:38 »

tak Ferdo gratuluju k narozeninám ,těch andělů tě hlídá asi víc  supr hlavně že jsi v pořádku motorka se dohromady dá
Zaznamenáno
Brown
Kořen
Děd vševěd

DÍK 14

Motorka: XT1200Z
Jméno: Petr
SPONZOR:

« Odpověď #31 kdy: 06-06-2012, 19:34:55 »

... to teda musela být pořádná pecka, hlavně aby jsi byl ty OK. Držím všechny palce.
Zaznamenáno
Zdenis
Nováček
*

DÍK 0

Motorka: TDM900
Jméno: Zdenek Žouželka

« Odpověď #32 kdy: 07-06-2012, 10:27:59 »

No teda to je masakr vidět takhle poniceného mazla :'(ale klobouk dolu Ferdo,že jsi to přežil bez úhony na zdravý supr Taky přeji brzké zotavení.
Zaznamenáno
ffeerrddaa
Kořen
Děd vševěd

DÍK 0

Jméno: Jiří Oliva
SPONZOR:

« Odpověď #33 kdy: 07-06-2012, 12:01:22 »

Ahoj kamaradi... dekuju...
Me druhe narozeniny mi i trochu prerovnali hodnoty  supr jako k lepsimu samozrejme... laugh nejak mi je vse jedno a hlavne ze to zdravi je!!! motku jsem uz odstrojil a je tu takova predbezny vycet toho co jsem schodil.
Z kola je siska stejne jako z obou kotoucu... brzdice vypadaji ok ale bude to chtit nove (pancir.hadice) dale oboje vidle jsou det to je jasne ale kdyz jsem je schodil z brejli tak dokonce uz brejle vypadaji ok. kazdopadne krk vypada na pohled bez poskozeni a protoze to byla rana primo na cumak nejakeho bocniho pokriveni raamu bych se asi moc nebal... dale oba svody a levej vyfuk ale mozna pujde alespon zatim dat do puvodniho tvaru... Leve zrcadlo je fuc a levy plast s prednim blatnikem... komplet elektrika vypada ok i s ridici jednotkou a tedy jen komplet kapotaz se svetlometama a palubkou... tacho. funguje ale mam v nem od neceho diru v miste kontrolky pro cerpadlo ale kontrolka funguje takze to bych neresil v prvni rade... motor jsem na par vterin rozbehl na prvni zazeh... jako pred nehodou... ale je tu velka otazka.... ????? kam se ztratil olej? netusim kolik ho tam je ale namam ho vubec na merce... motka na policii lezela dva dny na levem boku a doma mi uz dva dny stoji na centralu a ani kapka pod motorem ale merka na olej nedosahne a pred nehodou jsem mel presne na stredu takze kde je??? mohl nekam pretect jak lezela? cvok cvok Huh? Huh?
Kdyz budete mit radu jak sehnat cokoli z toho co potrebuju bidu moc rad za info... diky moc
Jinak nohou uz hejbu ale hrudnik a zada je jak kdyz bych na baru hucel do holky boxera... Undecided

Zaznamenáno

Dekuji za TDM...
Begy
everything is possible
Administrator
Děd vševěd

DÍK 44

Jméno: Jiří Beránek
SPONZOR:

« Odpověď #34 kdy: 07-06-2012, 12:09:40 »

TDM má oddělenou olejovou nádobu. Takže olej může být tam. Pokud není motor zblitej od oleje nebo někde neteče tak se neměl kam ztratit a bude to OK.
Já už hladinu oleje nějak moc neřeším... jednou tam tam je, pak zmizí a po další projížďce je zase spátky  Grin

jinak kolo pokud to není úplně harakiri se dá srovnat (já ho měl taky šišatý a srovnání vyšlo na pár stovek) Ale asi bych pořídil jiný kolo i s kotoučema.
Trubky do vidlí počítej +-5000Kč
plasty bych řešil až nakonec
Zaznamenáno

jedině vodka + redbull  mrk  Galerie
ffeerrddaa
Kořen
Děd vševěd

DÍK 0

SPONZOR:

« Odpověď #35 kdy: 07-06-2012, 12:39:58 »

TDM má oddělenou olejovou nádobu. Takže olej může být tam. Pokud není motor zblitej od oleje nebo někde neteče tak se neměl kam ztratit a bude to OK.
Já už hladinu oleje nějak moc neřeším... jednou tam tam je, pak zmizí a po další projížďce je zase spátky  Grin
No nejak na tom kole uz jezdit nechci... idlice se tam pokroutili protoze praskla kazda v jinou chvili a tak od krku dolu to chcu vse vymenit snad jen ty brzdice to prezili

jinak kolo pokud to není úplně harakiri se dá srovnat (já ho měl taky šišatý a srovnání vyšlo na pár stovek) Ale asi bych pořídil jiný kolo i s kotoučema.
Trubky do vidlí počítej +-5000Kč
plasty bych řešil až nakonec
no ja bych na tom kole uz raci nejezdil... takze od krku dolu to byde na vymenu ale ty brzdice to snad prezili ona ani pneu to nedala je z jedne strany trhla sice neuchai ale ja na ni nepojedu...
Zaznamenáno

Dekuji za TDM...
Alan
Děd vševěd

DÍK 1

Motorka: TDM850 3VD
Jméno: Alan

« Odpověď #36 kdy: 07-06-2012, 12:49:56 »

a budeš nechávat měřit rám??přecijen to neni moped co jezdí padesátkou...
Zaznamenáno
Roman ST1
Kořen
Děd vševěd

DÍK 30

Motorka: Tracer 900
Jméno: Roman
SPONZOR:

« Odpověď #37 kdy: 07-06-2012, 12:54:00 »

Rám bych asi nechal změřit, pro jistotu. Minimálně bych rozdělal krk řízení, zkontroloval zevnitř a nechal vyměnit ložiska.
Jinak pár dílů se dá koupit na tipmoto nebo motorkari.cz
Škoda, že jsi tak daleko, určitě by se ti to tady shánělo líp. Nebo zkusit pohledat v Italii
Olej bych vypustil a tím zjistiš kolik ho tam bylo. Stejně bych jej vyměnil.
Zaznamenáno
ffeerrddaa
Kořen
Děd vševěd

DÍK 0

SPONZOR:

« Odpověď #38 kdy: 07-06-2012, 13:13:47 »

Rám bych asi nechal změřit, pro jistotu. Minimálně bych rozdělal krk řízení, zkontroloval zevnitř a nechal vyměnit ložiska.
Jinak pár dílů se dá koupit na tipmoto nebo motorkari.cz
Škoda, že jsi tak daleko, určitě by se ti to tady shánělo líp. Nebo zkusit pohledat v Italii
Olej bych vypustil a tím zjistiš kolik ho tam bylo. Stejně bych jej vyměnil.

Ram merit nebudu dam to dohromady a pomalu to projedu jestli nezacne hazet. kdyz bych ho tu nechal zmerit a nebo ho datach do CR tak si rovnou muzu koupit novej... jinak s dilama to bude na dlouhe lokte asi to budu muset u nekoho v Cr zkomlletovat a sem dovest celej novej predek... jinak olej a vse kolem menit urcite budu pri jednom protoze jsem ze prvni tri mesice sezony naletel 7500km coz nema cenu se v tom hrabat za mesic znovu...
Zaznamenáno

Dekuji za TDM...
blažin
Děd vševěd

DÍK 1

Jméno: Petr Bláha

« Odpověď #39 kdy: 07-06-2012, 14:39:58 »

No bohuzel Angry, nejhur se prave schanej plasty a kdyz nic neni a musis koupit original, tak to je raketa:ten bocni cca 7000kc,kolem svetel cca 13500kc a jen ta vypln okolo budiku stoji 3500kc conf.Nechtel jsem tomu verit, ale ja to tak,protoze konkretne tu vypln okolo budiku schani kolega uz dlouho a nikde neni....no a koupit u yamahy novou se mu nechce Sad
Zaznamenáno
Pečajs
Kořen
Děd vševěd

DÍK 8

Jméno: Petr Pečínka

« Odpověď #40 kdy: 07-06-2012, 14:43:56 »

No bohuzel Angry, nejhur se prave schanej plasty a kdyz nic neni a musis koupit original, tak to je raketa:ten bocni cca 7000kc,kolem svetel cca 13500kc a jen ta vypln okolo budiku stoji 3500kc conf.Nechtel jsem tomu verit, ale ja to tak,protoze konkretne tu vypln okolo budiku schani kolega uz dlouho a nikde neni....no a koupit u yamahy novou se mu nechce Sad
Bočních plastů je k sehnání dost  smile_
Zaznamenáno

Lepší je být první v pekle, než-li druhej v cíli.
Roman ST1
Kořen
Děd vševěd

DÍK 30

Motorka: Tracer 900
Jméno: Roman
SPONZOR:

« Odpověď #41 kdy: 07-06-2012, 14:48:40 »

Co jsem koukal, tak u moto-bike seženeš skoro všechno. Jen tam nemají ceny, tak je potřeba se s nimi nějak domluvit
Zaznamenáno
Pečajs
Kořen
Děd vševěd

DÍK 8

Jméno: Petr Pečínka

« Odpověď #42 kdy: 07-06-2012, 14:57:49 »

Nebo zkus mrknout na  toto, vypadá to že ta nemá pořušený nic z toho co potřebuješ  Wink
Zaznamenáno

Lepší je být první v pekle, než-li druhej v cíli.
blažin
Děd vševěd

DÍK 1

Jméno: Petr Bláha

« Odpověď #43 kdy: 07-06-2012, 15:47:46 »

Romane a ferdo, ani tam volat nemusis, protoze to pako z moto-bike, tam ma ty inzeraty neaktualni a vubec nic z toho co inzeruje na Tip motu, tak nema,kdyz se mrknes ja jeho domovsky stranky, tak tam ma na devitku asi dve veci-tusim ze vejfuk a jeste neco...ten kamos mu volal a prej uz podle "ochoty" v telefonu, to bude divnej patron.Na otazku proc tam ma ty veci udany, tak prej rekl, ze nema cas chodit na net a stahovat prodane veci....tak co na to rict....
Zaznamenáno
ffeerrddaa
Kořen
Děd vševěd

DÍK 0

SPONZOR:

« Odpověď #44 kdy: 07-06-2012, 19:34:35 »

Nebo zkus mrknout na  toto, vypadá to že ta nemá pořušený nic z toho co potřebuješ  Wink

diky uz jsem s nim v kontaktu neco mu z predku prej jeste zbylo tak v pondeli uvidim... snad neco od nej klapne... diky za tip...
Zaznamenáno

Dekuji za TDM...
Stran: 1 2 [3] 4 5 ... 11   Nahoru
  Tisk  

Skočit na:  

BlackRain V3 2010 by , Crip Powered by SMF 1.1.12 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
SimplePortal 2.3.2 © 2008-2010, SimplePortal
Valid! XHTML