TDM FORUM TDM FORUM
23-11-2024, 15:41:44 *
Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Novinky: Pravidla etiky na Fóru

Stran: [1] 2   Dolů
  Tisk  
Autor Téma: Jakou životní pojistku?  (Přečteno 5583 krát)
Мîłđą
ENDORFIN
Administrator
Děd vševěd

DÍK 120

Pohlaví: Mužské
Motorka: TDM 900
Jméno: Miloš Jindřich Polák
SPONZOR:

. Deus ex Machina ∞

« kdy: 17-02-2012, 19:53:53 »

Celý odpoledne hledám na netu nejvýhodnější úrazové pojištění a už mi s toho hrabe. Všichni se totiž tváří, že právě u nich je to nejvýhodnější. Nevíte někdo u koho a jakou pojistku? Za rozumný peníze...prosím bez sradiček paní domu mě k tomu strká už hodně dlouho  hehe
Jakou má kdo zkušenost s konkrétní pojišťovnou a podobné rady a diskuse.
Zaznamenáno

Aca
Kořen
Děd vševěd

DÍK 14

Motorka: Jiná
SPONZOR:

« Odpověď #1 kdy: 17-02-2012, 20:04:08 »

Nejlepsi pojistka je zbavit se pani domu....  ja to pred lety udelal a uz me nikdo do niceho nestrka.....    evil
Zaznamenáno
Мîłđą
ENDORFIN
Administrator
Děd vševěd

DÍK 120

SPONZOR:

. Deus ex Machina ∞

« Odpověď #2 kdy: 17-02-2012, 20:08:14 »

Nejlepsi pojistka je zbavit se pani domu....  ja to pred lety udelal a uz me nikdo do niceho nestrka.....    evil

No hezký to jsem čekal   Wink...ne já nemám důvod jsem spokojen. Alča mě do ničeho nestrká má jen oprávněný stach a je zodpovědnější než já.
Zaznamenáno

Mirek TDM
Kořen
Děd vševěd

DÍK 40

Motorka: KTM
Jméno: Mirek
SPONZOR:

« Odpověď #3 kdy: 17-02-2012, 22:13:56 »

No hezký to jsem čekal   Wink...ne já nemám důvod jsem spokojen. Alča mě do ničeho nestrká má jen oprávněný stach a je zodpovědnější než já.

Že ona jak jsi to psal stála vedle tebe.  naugh

Jo a pojistku nemám a nikdy jsem neměl. Kdo se má utopit, ten neuhoří.  evil
Zaznamenáno
Ales.77
Kořen
Děd vševěd

DÍK 2

Jméno: Aleš Navrátil
SPONZOR:

« Odpověď #4 kdy: 17-02-2012, 22:26:57 »

Že ona jak jsi to psal stála vedle tebe.  naugh

Jo a pojistku nemám a nikdy jsem neměl. Kdo se má utopit, ten neuhoří.  evil
Přesně tak  supr
Zaznamenáno
Bizi
Global Moderator
Děd vševěd

DÍK 17

Motorka: TDM 850 4TX
Jméno: Zbyněk Smolík
SPONZOR:

« Odpověď #5 kdy: 18-02-2012, 10:01:08 »

Životní pojištění není to samé jako úrazové. Záleží na tom, co přesně od pojistky očekáváš. Cena životní pojistky je většinou kolem 700 Kč a je v tom hrazený pobyt v nemocnici, část nemocenské apod. Vše je třeba probrat s pojišťovákem, ať ti nastíní možnosti a pak ti to nacení. Každý má naprosto odlišné požadavky. Dobré je se zajímat o kapitálové životní pojištění, protože se ti i zároveň spoří peníze, které následně můžeš vybrat a investovat do dalších bankovních produktů, abys penízky zhodnotil.
Takže v prvé řadě si rozmysli, zda životní nebo úrazové, nebo je spojit dohromady a pak podnikej další kroky. Beruše + Bizi
Zaznamenáno
Мîłđą
ENDORFIN
Administrator
Děd vševěd

DÍK 120

SPONZOR:

. Deus ex Machina ∞

« Odpověď #6 kdy: 18-02-2012, 13:19:03 »

Že ona jak jsi to psal stála vedle tebe.  naugh

Jo a pojistku nemám a nikdy jsem neměl. Kdo se má utopit, ten neuhoří.  evil

Ahoj Mirku asi takhle. Nestála seděla kousek vedle  naugh Taky jsem to to této doby moc neřešil. Já měl kdysi připojištění se synátorama a Ti už nám kapku odrostli a tím pojistky zkončily. Nebyl to nějaký zázrak ale alespoň něco. Hlavně jsem byl zaměstnanec a to je taky jiná situace. Tam platí vše zaměstnavatel. Momentálně jsem přes 10 let OSVČ.
Životní pojistku bych asi neřešil spíš úrazovou a na případné marodění alespoň pár kaček denně. Já jinak nedostanu ani korunu. Neřeším nějaké to nachlazení nebo když se klepnu přes prsty. mrk Stačila by komplikovanější zlomenina nebo podobný úraz a nemusí být nějak vážný... můžu jít na pastvu.  Wink
Živým se vyloženě rukama, používám různé stroje, néřadí na řezání a lezu po výškách. K tomu přibyla ještě motorka.  Wink Nemusí se mě nic stát ale člověk nikdy neví stačí blbě šlápnout nebo spadnout z obyčejných štaflí že. Na vážnější úrazy hanba myslet to bych nemohl vyjit z domu.
Prostě jen takovau malou jistotu. Nečekám žádné statisíce vyplacené na pojistce.
Zaznamenáno

Мîłđą
ENDORFIN
Administrator
Děd vševěd

DÍK 120

SPONZOR:

. Deus ex Machina ∞

« Odpověď #7 kdy: 18-02-2012, 13:28:28 »

Životní pojištění není to samé jako úrazové. Záleží na tom, co přesně od pojistky očekáváš. Cena životní pojistky je většinou kolem 700 Kč a je v tom hrazený pobyt v nemocnici, část nemocenské apod. Vše je třeba probrat s pojišťovákem, ať ti nastíní možnosti a pak ti to nacení. Každý má naprosto odlišné požadavky. Dobré je se zajímat o kapitálové životní pojištění, protože se ti i zároveň spoří peníze, které následně můžeš vybrat a investovat do dalších bankovních produktů, abys penízky zhodnotil.
Takže v prvé řadě si rozmysli, zda životní nebo úrazové, nebo je spojit dohromady a pak podnikej další kroky. Beruše + Bizi

Ahoj Beruše + Bizi
Něco už jsem odpověděl v citaci na Mirka. Na trhu je pojistek mraky a každý si budu hájit to svoje. Protože s toho má provizi. Spíš mi jde o konkrétní zkušenost z nějakou pojišťovnou a pod. Případné plnění. Něco už jsem si o tom přečetl ale je to slovíčkařerní jako svině  hehe Ono když ptáčka lapají...že  ojee Než se pro něco rozhodnu tak musím mít určitý pocit, že jsem nanaletěl prvnímu pojišťovákovi  Wink Když už jsem to vydržel do teď tak ještě mám určitě čas na hledání.

Dík za rady Мîłđą
Zaznamenáno

Haufik.L
Velký znalec

DÍK 0

Motorka: TDM850 4TX
Jméno: Lukáš Hauf
SPONZOR:

« Odpověď #8 kdy: 18-02-2012, 16:45:07 »

zdar! Pojišťovákům nevěř oni maj instrukce z vrchu a čím víc tě napálí tím větší provize maj!!!(investička a smlouvy na 10 let) Já dělám nezávislého majetkového poradce ale takhle na dálku ti nemůžu poradit! Najdi si tam u vás někoho z OVB nebo Brokeru ty jsou nezávislí hlavně ne Kapitol!!!
Zaznamenáno
Stanislav
Znalec
**

DÍK 0

Motorka: TDM850 4TX
Jméno: Stanislav Svěchota
SPONZOR:

« Odpověď #9 kdy: 18-02-2012, 18:24:12 »

Zdar. Mám ING životní pojištění, ale podle mího mínění jsou všechny pojištovny vstřícný a ochotný všechno zařídit pro tvůj a hlavně pro svůj prospěch dokud platíš, když příjde k nejhoršímu tak se každá pojištovna vykrucuje než něco vyplatí! Příklad: pojistka se nevztahuje na infarkt, mrtvici, sebevraždu a bouračku z vlastním zaviněním tak na co to je!!! Ale co kdyby do mě někdo naboural bez mého zavinění? Tak platím co kdyby... grr
Zaznamenáno
Мîłđą
ENDORFIN
Administrator
Děd vševěd

DÍK 120

SPONZOR:

. Deus ex Machina ∞

« Odpověď #10 kdy: 18-02-2012, 19:08:54 »

zdar! Pojišťovákům nevěř oni maj instrukce z vrchu a čím víc tě napálí tím větší provize maj!!!(investička a smlouvy na 10 let) Já dělám nezávislého majetkového poradce ale takhle na dálku ti nemůžu poradit! Najdi si tam u vás někoho z OVB nebo Brokeru ty jsou nezávislí hlavně ne Kapitol!!!

Ahoj Haufík
Tak jediný co Ti dám za pravdu je, že jsou placení podle toho jak "dobrou" smlouvu uzavřou. Slovo dobrou záměrně zdůrazńuji a znamená výhodnou pro pojišťovnu.
Mě v táto diskusi šlo hlavně o osobní zkušenost konkrétních lidí s konkrétní pojišťovnou.
Tak tím že píšeš že děláš poradce a navrhuješ OBV jsi mě rozesmál a nadzvedl zároveň.  ojee Doufám že neděláš pro tuto organizaci? Jestli ano tak Ti držím palce. Aby Ti nezačali létat oknem domů dlažební kostky od "spokojených" obětí OVB  mrk. Nejde o nic jiného než o klasické MLM. Tedy přesněji Multi Level Marketink. Rádoby zaměstnanci táto společnosti bez jakéhokoli finančního vzdělání, lidem s obrovskou drzostí nabízejí nejen pojištění. Také vedení osobních financí a investic. Já ruce pryč od nich ju!! To je poslední možnost jak bych byl ochoten přijít o peníze.

PS: Kdo nezná pozor na ně!

http://www.mesec.cz/adresar/ovb-allfinanz/nazory/
Zaznamenáno

Мîłđą
ENDORFIN
Administrator
Děd vševěd

DÍK 120

SPONZOR:

. Deus ex Machina ∞

« Odpověď #11 kdy: 18-02-2012, 19:19:59 »

Zdar. Mám ING životní pojištění, ale podle mího mínění jsou všechny pojištovny vstřícný a ochotný všechno zařídit pro tvůj a hlavně pro svůj prospěch dokud platíš, když příjde k nejhoršímu tak se každá pojištovna vykrucuje než něco vyplatí! Příklad: pojistka se nevztahuje na infarkt, mrtvici, sebevraždu a bouračku z vlastním zaviněním tak na co to je!!! Ale co kdyby do mě někdo naboural bez mého zavinění? Tak platím co kdyby... grr

Ahoj
Jak píšeš jen se budu opakovat když ptáčka lapají...Mám tak nějak vytipováno co máš Ty. ING  nebo - UNIQA - ČSOB
Ještě zkusím Alianz u kterých máme poj. dům a Kooperativu kde mám auto, motorku a přívěs třeba bude nějaká výhodnější smlouva uvidíme.
Přesně jak píšeš to je se vším, když ti třeba na barák spadně vrtulník tak to není letadlo. Ale když padne na zahradu tak na barák zase musí být pojistka na pád části letadla. vrtulníku nebo větroně a obráceně ojee je to zatracené slovíčkaření   Wink

Zaznamenáno

Aca
Kořen
Děd vševěd

DÍK 14

Motorka: Jiná
SPONZOR:

« Odpověď #12 kdy: 19-02-2012, 08:32:06 »

Ony ty pojistovny zkratka nejsou charity.... Jestli cekate,ze se pojistovna bude tetelit radosti,ze muze plnit,tak hodne rychle opuste tu pohadku ve ktery zijete,jinak dopadnete jako skepticti,ukrivdeni dedci,kteri akorat na vsechno nadavaj.....
Zaznamenáno
Мîłđą
ENDORFIN
Administrator
Děd vševěd

DÍK 120

SPONZOR:

. Deus ex Machina ∞

« Odpověď #13 kdy: 19-02-2012, 08:37:00 »

Ony ty pojistovny zkratka nejsou charity.... Jestli cekate,ze se pojistovna bude tetelit radosti,ze muze plnit,tak hodne rychle opuste tu pohadku ve ktery zijete,jinak dopadnete jako skepticti,ukrivdeni dedci,kteri akorat na vsechno nadavaj.....

Ahoj Aco jasně já jsem si toho plně vědom. Cool To ostatně z toho co píšu mužeš vytušit. Ale taky to o co mi v podstatě jde.
Jinak věř že já jsem chorobný optimista  Wink
Zaznamenáno

Pekelný dědek
Kořen
Děd vševěd

DÍK 15

Motorka: BMW
Jméno: René Havlík
SPONZOR:

« Odpověď #14 kdy: 04-02-2014, 13:24:25 »

Bývalý majitel zbytku 900 ky,by měl mít tu nejdražší.

* 29018.jpg (41.49 KB, 640x480 - prohlédnuto 310 krát.)
Zaznamenáno
Stran: [1] 2   Nahoru
  Tisk  

Skočit na:  

BlackRain V3 2010 by , Crip Powered by SMF 1.1.12 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
SimplePortal 2.3.2 © 2008-2010, SimplePortal
Valid! XHTML